Wat is Ondernemen zonder zorgen

Univé Dichtbij introduceert Ondernemen zonder zorgen: diensten en producten die u helpen bij het voorkomen en beperken van schade aan uw bedrijf. Denk aan levering, controle en onderhoud van blusmiddelen, periodieke elektrakeuring, ongediertepreventie, gratis controle van bliksemafleiders of preventieve controles op hooibroei.

Veelgestelde vragen

De vijf meest gestelde vragen over Ondernemen zonder zorgen van Univé.

Bij Ondernemen zonder zorgen stelt u zelf uw abonnement samen. U kunt hierbij kiezen uit verschillende diensten. Nadat u een aanvraag heeft ingediend, nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. Wij bekijken dan uw situatie en bespreken uw wensen met u. Pas na dit bezoek en uw akkoord gaat het abonnement in. Vanaf dan betaalt u jaarlijks een vast bedrag. Wij zorgen ervoor dat de controles en keuringen op tijd gebeuren en afspraken op tijd worden ingepland.

Nee, in de abonnementskosten zitten alle kosten rondom de controle en keuring. En bij het abonnement voor blusmiddelen zit ook nog levering en onderhoud van de blusmiddelen.

De diensten van Ondernemen zonder zorgen worden door gecertificeerde preventiemedewerkers van Univé uitgevoerd. Of door geselecteerde en gecertificeerde partners van Univé.

Een abonnement voor Ondernemen zonder zorgen duurt minimaal 1 jaar. Opzeggen kan na het eerste jaar. Heeft u op dat moment al betaald voor het nieuwe jaar, maar zijn wij nog niet langs geweest voor de controle of keuring? Dan krijgt u uw abonnementsgeld voor dat jaar terug.

Wij helpen ondernemers niet alleen bij het verzekeren van schades, maar ook bij het voorkomen en beperken ervan. Nu zetten wij een extra stap. Met Ondernemen zonder zorgen nemen wij belangrijke bedrijfsrisico’s voor u weg.