Toekomstgericht Studeren met Univé

Hoeveel geld heb je nou eigenlijk nodig om te studeren? En wat is de impact van een studielening op je toekomst? Met Toekomstgericht Studeren van Univé ontdek je het binnen een minuut!

Start mijn berekening
Toekomstgericht Studeren met Univé

Ontvang persoonlijk inzicht van onze deskundigen

Als student maak je allerlei kosten: van collegegeld tot je zorgverzekering en de maandelijkse huur. Misschien heb je een bijbaan, ontvang je huurtoeslag of krijg je een bijdrage van je ouders. Is dit niet genoeg om de kosten te dekken, dan kun je altijd lenen bij DUO. Maar hoeveel geld heb je écht nodig? En welke gevolgen heeft een studieschuld voor je toekomst? Met Toekomstgericht Studeren van Univé voorkom je financiële verrassingen. Heb je naast een financieel overzicht behoefte aan een persoonlijk informerend gesprek? Plan dan kosteloos een gesprek in met één van onze adviseurs of ga zelf aan de slag met de 'Get Your Shit Together Training'
UnivéUnivé
Doe het zelf

Of leer het zelf met de “Get Your Shit Together training” van Maaike voor €24!

De Get Your Shit Together Aflostraining vermindert je stress – vandáág nog. Met deze digitale roadmap ontdek je stap voor stap hoe je die studieschuld kunt inzetten om heel je leven een positieve slinger te geven. Let's go.

De voordelen van Toekomstgericht Studeren

De gevolgen van meer of minder geld lenen overzichtelijk op een rij
Ontvang een persoonlijk rapport en als je dat wil hulp van deskundigen
Ontdek hoe je je lening binnen de perken houdt en voorkom financiële verrassingen in de toekomst

Lees meer van Maaike

Fuck, ja, die studieschuld. Daar moet je iets mee, dat weet je zelf natuurlijk ook wel. Maar wat? Je voelt je al moedeloos als je er alleen maar aan dénkt. Dat kan beter. Lees hier hoe.
Studieschuld: zo voorkom je schaamte en gepieker
Studieschuld: zo voorkom je schaamte en gepieker
Veel studenten schamen zich voor hun studieschuld. Ze maken zich zorgen en durven er vaak met niemand over te praten. Hoe kun je voorkomen dat dat jou ook gebeurt? En wat doe je als het je al overkomen is?
Lees het artikel
Zeven tips om je studieschuld laag te houden
Zeven tips om je studieschuld laag te houden
Dikke kans dat je niet meteen vrolijk wordt als je aan je studieschuld denkt. Gelukkig zijn er een paar dingen die je kunt doen om je studieschuld én je stressniveau zo laag mogelijk te houden. En wees gerust, het is eigenlijk nog best leuk ook!
Lees het artikel
Ga je bijna studeren?
Ga je bijna studeren?
Je gaat studeren! Misschien heb je er zin in, misschien vind je het spannend. In elk geval ga je een bijzondere tijd met veel veranderingen tegemoet. Nieuwe mensen, nieuwe vakken, misschien ook nog een nieuwe stad.
Lees het artikel
Gaat je kind studeren?
Gaat je kind studeren?
Ook voor ouders is het vaak best spannend als een kind gaat studeren. Een studie kiezen, wellicht een studentenkamer zoeken, nieuwe vrienden, er gebeurt van alles. En het moet natuurlijk ook allemaal nog worden betaald.
Lees het artikel

Ontdek hoe je het nu leuk houdt voor later

Ik studeer aan of ga studeren aan: