Wat is Veilig Ondernemen

Univé Dichtbij introduceert Veilig Ondernemen: diensten en producten die u helpen bij het voorkomen en beperken van schade aan uw bedrijf. Denk aan levering, controle en onderhoud van blusmiddelen, periodieke elektrakeuring, ongediertepreventie, gratis controle van bliksemafleiders of preventieve controles op hooibroei.

Veelgestelde vragen

De vijf meest gestelde vragen over Veilig Ondernemen van Univé.

Bij Veilig Ondernemen stelt u zelf uw abonnement samen. U kunt hierbij kiezen uit verschillende diensten. Nadat u een aanvraag heeft ingediend, nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. Wij bekijken dan uw situatie en bespreken uw wensen met u. Pas na dit bezoek en uw akkoord gaat het abonnement in. Vanaf dan betaalt u jaarlijks een vast bedrag. Wij zorgen ervoor dat de controles en keuringen op tijd gebeuren en afspraken op tijd worden ingepland.

Nee, in de abonnementskosten zitten alle kosten rondom de controle en keuring. En bij het abonnement voor blusmiddelen zit ook nog levering en onderhoud van de blusmiddelen.

De diensten van Veilig Ondernemen worden door gecertificeerde preventiemedewerkers van Univé uitgevoerd. Of door geselecteerde en gecertificeerde partners van Univé.

Een abonnement voor Veilig Ondernemen duurt minimaal 1 jaar. Opzeggen kan na het eerste jaar. Heeft u op dat moment al betaald voor het nieuwe jaar, maar zijn wij nog niet langs geweest voor de controle of keuring? Dan krijgt u uw abonnementsgeld voor dat jaar terug.

Wij helpen ondernemers niet alleen bij het verzekeren van schades, maar ook bij het voorkomen en beperken ervan. Nu zetten wij een extra stap. Met Veilig Ondernemen nemen wij belangrijke bedrijfsrisico’s voor u weg.

Voorwaarden en certificeren van onze Veilig Ondernemen-diensten

Alle voorwaarden van Univé Veilig Ondernemen voldoen aan het keurmerk Private Lease.
Alle voorwaarden Veilig Ondernemen (pdf)Aanvraagformulier onderhoud blusmiddelen (pdf)Brief onderhoud blusmiddelen (pdf)